Telefon: +373 22 23 80 23
E-mail: aristoxcosmetix@yahoo.com
str. Ion Creanga 62/4, etajul 2
Despre brandurile


      ÎM “ARISTOX COSMETIX ” S.R.L. -  unicul importator şi distribuitor în Republica Moldova al brand-urilo
r:

  • ELDAN  (Elvetia); 
  • POSTQUAM (Spania); 
  • Fusion Mesotherapy (Spania);
  • MCCOSMETICS (Spania).

vă oferă o gamă largă de produse cosmetice profesionale de o calitate superioară, care au fost testate de cosmeticieni din întreaga lume.  

Cosmetica profesionala ELDAN include mai multe linii eficiente folosite în cele mai cunoscute mecanizme de protectie a pielii . Aceasta linie de cosmetica include Hydro-C, AHA, proteine de orez, biostimulatori și altele. Multe produse încorporează ingrediente precum Matrixyl, argilerin, celulele stem de mere elvețiene și acidul hialuronic cu greutate moleculară mică , gasinduse numai într-un număr limitat de branduri cosmetice "Lux" .Ambalaj comod și prezentabil face cosmetica noastra confortabil de utilizat, inclusiv in procedurile din cadrul saloanelor

POSTQUAM COSMETICS, provine din Valladolid (Spania), începînd cu anul 1982, fiind astfel unul dintre cei mai renumiţi furnizori în domeniul frizeriei, cosmetică şi cosmetologie, cu contact direct de la fabrică, fără de intermediari. Oferind o gamă variată de produse de înaltă calitate pentru profesionişti, la cele mai bune preţuri. 
PostQuam Cosmetics Spania produce  cosmetică profesională exclusivă, pentru îngrijirea corpului, feţei şi a părului. Produsele conţin cei mai eficienţi ingredienţi şi au rezultate spectaculoase, care au cucerit saloanele şi clinicile de frumuseţe din întreaga lume. Într-o permanentă evoluţie, PostQuam a început cu acest spirit mai întîii în Spania, mai tîrziu în Europa şi acum în alte continente, este folosit cu succes în 65 de ţări, de către 260.000 de esteticieni. Produsele PostQuam sînt prezente în marile prezentări de modă şi în cele mai renumite clinici internaţionale. Orice departament în POSTQUAM are o misiune specifică: oferă produse de calitate la preţuri competitive.

Marca FUSION MESOTHERAPY aparţinecompaniei Oxynergy Paris Grupul, fondat în anul 2001 de Raphaël Duérinck. Biroul principal al companiei este situat în Figueres (Figueres, în nordul Spaniei). FUSION MESOTHERAPY se concentrează pe cele mai bune practici de tratamente profesionale a pielii, în strînsă colaborare cu diverse domenii de medicină şi medicina estetică: chirurgie plastică, Medicina Anti-îmbătrînire, medicina sportivă. Scopul Fusion Mesotherapy este de a promova o nouă generaţie de metode şi terapii profesionale non-invazive, pentru a îmbunătăţi sănătatea şi frumuseţea pielii. Marca FUSION MESOTHERAPY exportă produse şi dispozitive în mai mult de 45 de ţări din întreaga lume, aceasta oferă o gamă completă de produse de cea mai înaltă calitate a mezoterapiei cu şi fără de ace,  ionoforeza  şi carboxiterapie.  Datorită avantajelor metodelor noastre, specialiştii şi pacienţii, vor obţine linii ideale ale corpului şi o piele tînără, strălucitoare.

MCCOSMETICS (Spania) este o marca de cosmetice profesionale pentru ingrijirea pielii, combinand linii cosmetice atat pentru salon cit si pentru uz casnic. Toate produsele mărcii sunt create de profesioniști cu ani de experiență și supuși unor teste numeroase pe drum către consumatorul final. Linia de produse MCCOSMETICS include o gama larga de peelinguri chimice pe bază de acizi salicilici, azelaici, migdale, lactice și glicoli. De asemenea, gama brandului include instrumente pentru îngrijirea post-peeling: produse de curățare, creme, măști, produse cu un factor de protecție solară crescut, potrivite atât pentru uz profesional, cât și pentru uz casnic.